ne viđamo je često

Bivša supruga Zvonimira Bobana plijenila je pažnju na premijeri regionalnog hita, a svi su gledali i u njezino zgodno društvo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leonarda Lončar pojavila se na premijeri filma "Južni Vjetar 2: Ubrzanje" u Zagrebu, gdje je ukrala sve poglede svojim upečatljivim stajlingom, a imala je i zgodno društvo.

U Zagrebu je održana premijera srpskog filma "Južni vjetar 2: Ubrzanje", koja je okupila brojna poznata lica, a među ostalim, i glavne zvijezde iščekivanog regionalnog hita.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 2 pokazala pravi morski raj! Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

Najviše pažnje privukao je zgodni Miloš Biković, koji slovi kao miljenik žena i s kojim su obožavateljice jedva dočekale snimiti selfieje.

Od uzvanika koji nisu dio glumačke ekipe, posebno se istaknula Leonarda Lončar zbog svojeg zanimljivog izdanja. Bivša supruga Zvonimira Bobana nosila je haljinu i čizmice leopard uzorka te svjetlucave crvene najlonke, a poglede je plijenilo i njezino zgodno društvo.

Leonarda je na premijeru došla s Ninom Badrić, Bornom Kotromanić i Matijom Vuicom, koje su se također skockale, a sve su pozirale s lijepom glumicom iz filma Anastasijom Several.

Otkako se razvela od Bobana, Leonardu nemamo često priliku vidjeti u javnosti, a da je njihovom braku došao kraj nakon 28 godina, doznalo se u svibnju ove godine, kada je umirovljeni nogometaš otkrio da više ne žive zajedno.

Tada je rekao i da će nastaviti skupa brinuti o svojih petoro djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

Boban je nakon razvoda već pronašao sreću s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - Čorluka - 5 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +4 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Vedran Ćorluka snimljen u javnosti prvi put nakon mjesec dana, mnoge je iznenadio njegov novi imidž!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene