ne viđamo je često

Bivša supruga Zvonimira Bobana plijenila je pažnju na premijeri regionalnog hita, a svi su gledali i u njezino zgodno društvo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leonarda Lončar pojavila se na premijeri filma "Južni Vjetar 2: Ubrzanje" u Zagrebu, gdje je ukrala sve poglede svojim upečatljivim stajlingom, a imala je i zgodno društvo.

U Zagrebu je održana premijera srpskog filma "Južni vjetar 2: Ubrzanje", koja je okupila brojna poznata lica, a među ostalim, i glavne zvijezde iščekivanog regionalnog hita.

Pogledaj i ovo Borna Kotromanić uvijek provokativna Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

Najviše pažnje privukao je zgodni Miloš Biković, koji slovi kao miljenik žena i s kojim su obožavateljice jedva dočekale snimiti selfieje.

Od uzvanika koji nisu dio glumačke ekipe, posebno se istaknula Leonarda Lončar zbog svojeg zanimljivog izdanja. Bivša supruga Zvonimira Bobana nosila je haljinu i čizmice leopard uzorka te svjetlucave crvene najlonke, a poglede je plijenilo i njezino zgodno društvo.

Leonarda je na premijeru došla s Ninom Badrić, Bornom Kotromanić i Matijom Vuicom, koje su se također skockale, a sve su pozirale s lijepom glumicom iz filma Anastasijom Several.

Otkako se razvela od Bobana, Leonardu nemamo često priliku vidjeti u javnosti, a da je njihovom braku došao kraj nakon 28 godina, doznalo se u svibnju ove godine, kada je umirovljeni nogometaš otkrio da više ne žive zajedno.

Tada je rekao i da će nastaviti skupa brinuti o svojih petoro djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

Boban je nakon razvoda već pronašao sreću s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - Čorluka - 5 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +4 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Vedran Ćorluka snimljen u javnosti prvi put nakon mjesec dana, mnoge je iznenadio njegov novi imidž!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene