Neugodan šok

Danas je sretnija nego ikad, no gorak trag u životu ostavila joj je velika ljubav iz djetinjstva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leona Lewis, koja se proslavila pjesmom "The Bleeding Love", slavi 35. rođendan.

Svijet je za britansku pjevačicu Leonu Lewis čuo nakon pobjede u showu "X Factor", u kojem je sve očarala svojim anđeoskim glasom, no dobro je poznato da ju je do zvijezda lansirao hit "The Bleeding Love", koji se i dan-danas pušta na radijskim postajama, i nakon kojeg zapravo nije uspjela izbaciti značajniji hit.

Leona je jedna od onih zvijezda koja je okusila gorak okus slave na vlastitoj koži, i to nakon što je prekinula ljubavnu vezu s dečkom Louom Al-Chamaamom, koji je htio da mu isplati iznos od 12 i pol milijuna kuna jer joj je pomogao u karijeri. Naime, Lewis je bio taj koji ju je prijavio u popularni show, zbog čega si je preuzeo zasluge i za njezin ostvareni uspjeh.

Leona mu je ponudila kuću u Londonu čija je vrijednost bili procijenjena na pet milijuna kuna, no on time nije bio zadovoljan jer je smatrao da posjeduje i prava na neke njezine pjesme, za što zaslužuje financijsku naknadu.

"Bili su u vezi više od deset godina, a on ju je uvijek poticao da iskoristi svoj talent. Čak joj je ispunio i prijavnicu za "X Factor", rekao je 2010. godine njima blizak izvor za The Sun.

Nakon prekida s Louom, što ju je poprilično potreslo, kako je tvrdila, Leona je iste godine upoznala koreografa Dennisa Jaucha, s kojim je od prošle godine u braku, a svoju su vezu dugo krili od očiju javnosti.

"Bio je to najljepši dan, pun ljubavi", priznala je Leona magazinu Hello.

Raskošno vjenčanje održano je u nama susjednoj Italiji, točnije u bajkovitoj Toskani. Leona je tom prilikom nosila čak tri vjenčane kombinacije u koje se presvlačila tijekom slavlja. 

"Nevjerojatno da smo se pronašli zahvaljujući našim strastima, glazbi i plesu - dok smo bili zajedno na turneji. Oboje želimo sačuvati privatnost, ali ove sretne vijesti želimo podijeliti sa svima koji su nas podržavali i gledali kako naš odnos cvjeta kroz godine. Sretni smo zbog nove avanture i prekrasan je osjećaj dijeliti ljubav sa svima vama", izjavila je bila Leona. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 7 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) +3 Luka Nižetić - 5 Celebrity Nižetić podijelio ozbiljan status i prozvao Vladu RH: "Ima nešto što nas mnoge neće zaobići"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene