sve joj se posložilo

Njena tragična priča je dirnula mnoge, glumica je sada potvrdila trudnoću: "Tako sam zahvalna"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lea Michele objavila je fotografiju na kojoj je obujmila trudnički trbuh. Obožavatelji su istaknuli da je nevjerojatno da je glumičin lik u seriji "Glee" također zatrudnio u epizodi koja je pokazala budućnost, odnosno 2020.

Glumica Lea Michele (33) podijelila je fotografiju i u potpunosti potvrdila da očekuje svoje prvo dijete. 

Pogledaj i ovo Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) Ponovno sretna Nakon tragične smrti prve velike ljubavi, slavna glumica uplovila u bračnu luku

Naime, magazin People je prije nekoliko dana objavio vijest o trudnoći koju im je otkrio prijatelj Lee i njezinog muža, modnog direktora Zandya Reicha (37).

"Tako zahvalna", napisala je glumica pokraj fotografije na kojoj je obujmila trudnički trbuh. Michele je objavu podijelila na Instagramu u subotu, a vijest je razveselila njezine pratitelje koji su joj čestitali i poželjeli joj sreću. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So grateful 💛

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

"Čestitam. Bit ćeš odlična mama", "Plačem. Volim te", "Prelijepa. Tako sam sretna zbog tebe i Zandyja", "Bit će to divna bebica", "Ovom veselom viješću si spasila 2020.", komentirali su.

Obožavatelji serije "Glee", koja je proslavila Lee, povezali su trudnoću s onom njezinog lika Rachel Berry u finalnoj epizodi koja je prikazivala budućnost, odnosno 2020. 

Inače, Michele je javnost upamtila i po vezi s Coryjem Monteithom u kojeg se zaljubila na snimanju popularne serije. Kako su oboje bili u vezama, zaljubili su se tek četiri godine kasnije, 2012. Lea je u intervjuima govorila kako je sretna i zaljubljena, no u srpnju 2013. Cory je pronađen mrtav u hotelskoj sobi.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene