ljubav ili bliski prijatelj?

Kraljica skandala 22 godine mlađeg dečka zamijenila novim? Viđena u društvu misterioznog, tetoviranog muškarca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Larsa Pippen ispijala je prošlog vikenda koktele s misterioznim muškarcem, a njezin mlađahni dečko Malik Beasley nije bio u blizini.

Poduzetnica Larsa Pippen (46) posljednjih mjeseci bila je u središtu skandala jer je započela vezu s 22 godina mlađim košarkašem Malikom Beasleyjem, koji je još bio u braku. 

Pogledaj i ovo Larsa Pippen (Foto: Instagram) Nikamo bez šminke Ima 46 godina, a plažom je prošetala u badiću koji teško da bi obukle i upola mlađe od nje, no nju nije briga što drugi misle

Američka popularna reality zvijezda, poznata i kao bivša prijateljica klana Kardashian-Jenner, prošlog vikenda je iznenadila javnost. Naime, Pippen je viđena u društvu misterioznog muškarca s tetovažama pokraj bazena u Miamiju. 

Skupa su ispijali koktele dok su bili na ležaljkama i izgledali su vrlo prisno. Larsa je plijenila pozornost u minijaturnom bikiniju koji je istaknuo njezine bujne grudi i pozadinu, a oči je sakrila iza sunčanih naočala. 

Inače, iza Pippen je brak s košarkašem Scottiejem Pippenom (55), s kojim ima četvero djece i za kojeg se udala davne 1997. godine. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Celebrity Nakon svih briga i problema u kraljevskoj obitelji imaju razloga i za malo veselja, stigla je prinova!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Simona Gotovac (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Nekad i sad Naša misica poznata po skandalima danas vodi miran obiteljski život, a u danima najveće slave tulumarila je gdje je stigla

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene