U svom svijetu

Zovu je kraljicom skandala jer je 22 godine mlađem košarkašu uništila brak, a ovako ona pokazuje da je nije briga što drugi pričaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Larsa Pippen česta je tema svjetskih tabloida, a ovoga puta su se svi o njoj raspisali zbog fotografija u badićima koje je objavila na svom Instagramu.

Poduzetnica Larsa Pippen (46) posljednjih mjeseci bila je u središtu skandala jer je započela vezu s 22 godina mlađim košarkašem Malikom Beasleyjem, koji je još bio u braku, a na Instagramu svakodnevno ističe svoje bujne obline te se hvali fotkama uz more.

Pogledaj i ovo Larsa Pippen (Foto: Instagram) uživa na najjače Kraljica skandala obožava pokazivati bujne obline u zanimljivim badićima, nije ju mučilo što je bila glavna meta paparazza

Iako je već ostavila mlađahnog košarkaša, očito nema problema ni sa čime te uživa koliko može. Svakom novom fotkom kao da govori Maliku što propušta, a košarkaš je trenutačno usred razvoda od supruge Motane Yao. Larsa je na društvenim mrežama pisala kako su se ona i Malik upoznali tek nakon što se on razdvojio od svoje supruge. Njezina izjava odmah je digla prašinu, a Montana se javila i naglasila kako Pippen laže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Marie (@larsapippen)

Američka popularna reality zvijezda, poznata i kao bivša prijateljica klana Kardashian-Jenner golica maštu svojim pratiteljima naglašavajući svoje obline u minijaturnim bikinijima, a komplimenti na račun izgleda nisu joj strani.

Inače, iza Pippen je brak s košarkašem Scottiejem Pippenom (55), s kojim ima četvero djece i za kojeg se udala davne 1997. godine.

Nekoliko se puta pojavila u showu Kardashiana, ali nakon tvrdnji da ju Kanye West maltretira preko telefona i nakon navoda da se zabavljala s bivšim partnerima Khloe Kardashian i Kylie Jenner, obitelj joj je okrenula leđa i prijateljstvo je postalo prošlost.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) +4 Žanamari (FOTO: PR) Nekad i sad Žanamari podsjetila pratitelje na svoju naslovnicu Playboya, pogledajte njezino razgolićeno izdanje od kojeg je prošlo devet godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene