AKO STE ZABORAVILI

Lana Klingor se vratila u prošlost i nasmijala do suza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Klingor objavila je na društvenim mrežama fotografiju staru 16 godina.

Lana Klingor Mihić često voli objavljivati fotografije na popularnoj društvenoj mreži. Trenutke sreće Lana rado dijeli sa svojim pratiteljima, a s njima je na Instagramu nedavno podijelila i jedan takav sretan trenutak koji je dogodio prije 16 godina. Fotografija je to iz razdoblja kada je Lana bila dugokosa plavuša i pjevačica grupe ET.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić - 2 "Lipa si lipa!" Lana Klingor Mihić ponovno je sve oduševila svojom novom frizurom, evo što je sad promijenila: "Wow, najbrutalnija dosad"

Na fotografiji Lana ponoson pozira s puškom u ruci iako nikome nije jasno zašto. Osim puške, u prvom planu je njezin savršeno isklesan trbuh kakav ima i dan danas. Povratkom u prošlost Lana je namijala svoje pratitelje na Instagramu do suza, budući da Klingorica kakvu danas znamo ne izgleda više tako. Lana je tada nosila piercing u pupku, ogroman remen i velike narukvice sa šiljcima. Naravno, tada je to sve bio veliki hit, a budući da je Lana uvijek bila u trendu, izbor modnih dodataka uopće ne čudi. Jedino, vremena su se promijenila pa tako i sama Lana.

 

A photo posted by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Majka tri preslatke djevojčice i uspješna PR stručnjakinja danas ima malo drugačiji modni ukus. Odbacila je piercing, skratila kosu, a  šiljke zamijenila tankim narukvicama. Jedino što je zadržala iz tog razdoblja je odlična linija i vedar duh.

 

A photo posted by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

 

A photo posted by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

 

A photo posted by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene