urnebesna MONTAŽA

Beyonce se razbacala na hit Lepe Brene: "Ovo je sve! Oplakao sam"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević objavila je videomontažu koja joj je, kaže, popravila dan. Mi smo sigurni da će ga popraviti i vama.

Beyonce obožava Brenu. Barem ako je suditi po Lani Jurčević koja je još jednom dokazala da ima sjajan smisao za humor. Vrckava pjevačica na svom Instagramu objavila je snimku koja joj je popravila dan, a mi smo sigurni da će ga popraviti i vama. Uz pomoć prijatelja Lana je na Beyoncein spot "Single Ladies" montirala zvuk Breninog hit "Čačak", a rezultat je u najmanju ruku urnebesan.

Pogledaj i ovo Lepa Brena Prizori su urnebesni i danas! Prošla je 41 godina od trenutka kad je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, mlađim generacijama ova je snimka novi hit na internetu!

"Ovo me danas diglo iz mrtvih! Malo smo montirali verziju kako mi mislimo da bi ovo trebalo izgledati i zvučati", napisala je Lana uz isječak koji je dosad pogledalo gotovo 40.000 ljudi.

"Ovo je sve. Oplakao sam!" poručio joj je jedan obožavatelj, a svoje oduševljenje nisu skrivali ni ostali Lanini pratitelji. Hoće li jednako reagirati Beyonce i Brena? Još ne znamo, ali uskoro možda saznamo s obzirom na to da je Lana u svojoj objavi označila i jednu i drugu.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene