pristižu čestitke

Lana Jurčević na 37. rođendan progovorila o majčinstvu: "Moja djeca će se igrati s unucima od mojih frendica"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević proslavila je rođendan u kućnom izdanju sa svojim psom, a uz fotografiju koju je objavila na Instagramu progovorila je o majčinstvu.

Pjevačica Lana Jurčević napunila je 37 godina.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević "Sretna mama, sretna beba" Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

Tim se povodom javila i na svojem Instagramu gdje je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim psićem, u opuštenom kućnom izdanju.

"Sjećam se dana kad sam kao klinka u osnovnoj na prste zbrajala koliko mi još godina treba do 18-og ročkasa. A sad kad ih se sjetim samo me podsjećaju da vrijeme prebrzo leti... ali ja se ne dam. S ovim metodama, mogu samo u rikverc po pitanju anti-age-a, nikako u 'starost'. Iako sve drugo što dolazi s godinama je jako lijepo, ne mogu se žaliti", napisala je uz fotku na kojoj nosi masku za lice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

"Btw sad mi je moja Nina koja mi je organizirala toliko koncerata poslala neki citat s neta koji se tiče obje, a kaže: 'Kako stvari stoje, moja djeca će se igrati s unucima od mojih frendica'. Osmjeh mi je sad puno veći nego na ovoj slici", dodala je, a ispod objave je od pratitelja dobila brojne rođendanske čestitke.

Lana ne govori često o majčinstvu, ali ni općenito o svojem privatnom životu, no poznato je da je već više od četiri godine u vezi s Filipom Kratofilom koji ne voli medijsku pozornost, pa ga rijetko pokazuje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene