komplimenti pljušte

Lana Jurčević ležerno pozirala u bikiniju i bacila brojne obožavatelje u trans: "Uskoro vam pokažem sve"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević na Instagramu je objavila fotku u bikiniju, a pratiteljima je otkrila i da uživa u Opatiji.

Pjevačica Lana Jurčević se na Instagramu pohvalila da odmara u Opatiji, a na oduševljenje svojih brojnih obožavatelja pokazala je ležerno izdanje u bikiniju.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević "Sretna mama, sretna beba" Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

"Kolikoooo mi je ovo trebalo. Napokon sam spavala dobro, a ne da mi srce roka 150x u minuti kad legnem u krevet. Jedna lijepa ženska pričica se odvija ovdje... Uskoro vam pokažem sve. Nevjerojatno koliko puta sam bila u Opatiji, a nikad ju nisam gledala ovako kao sada, s toliko divljenja. Čovjeku nekad treba vremena da stvari vidi jasnije i bolje... Ovo je samo jedan od milijun primjera", napisala je pjevačica u oipisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

"Bombončić", "Lana divoto", "Lijepa", "Savršeno", samo su neki od komentara koje su joj pratitelji ostavili ispod fotografije.

Lana Jurčević često na Instagramu objavljuje golišave fotografije i ističe svoj besprijekorni stil, a njezini pratitelji vjerno je prate u stopu. 36-godišnja pjevačica nedavno je ispričala i kako se nosi s ružnim komentarima na društvenim mrežama i hejterima, a savjetovala je svima da naprave nešto lijepo za njih te da će ostati u čudu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Vladimir Posavec: Predstava o Tesli - 3 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 3 +0 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Celebrity Momčilo Otašević raznježio sve rijetkom fotografijom s kćerkicom Mašom: "Predivni tata i njegova princeza"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene