Bome odvažno!

Lana se u izlazak uputila u prozirnoj kombinaciji pa pokazala gaćice, nema tko se za njom nije okrenuo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević je na jednom događanju u Zagrebu plijenila poglede u prozirnim hlačama i kratkom topiću te je još jednom pokazala svoj nepogrešiv modni ukus.

Pjevačica Lana Jurčević odlučila se izaći u odvažnoj prozirnoj kombinaciji u kojoj je bila pravi mamac za poglede na jednom događanju u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević "Sretna mama, sretna beba" Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

Lana je na profilu na Instagramu podijelila fotografiju iz izlaska, a ono što je svima privuklo pažnju su Lanine prozirne hlače ispod kojih su joj se jasno vidjele gaćice i minijaturini bijeli top. Svoju ljetnu kombinaciju pjevačica je začinila i slamnatim šeširom i laganom šminkom na licu.

"Ništa nije bijelo ili crno", napisala je uz fotografiju koju je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

"Prekrasna i slatka", "Sviđa mi se outfit", "Ljepotica, prekrasno izgledaš", "Atrakcija", "Predivna Lana", "Evo je, dominacija", "Diva", Prekrasna si cura", "Savršena, bomba si", "Seksi Lana", dio je komplimenata koje je dobila od obožavatelja.

Lana se nedavno na Instagramu pohvalila i izdanjem u bikiniju za koji je također dobila niz pohvala. Inače često na Instagramu objavljuje golišave fotografije i ističe svoj besprijekorni stil, a njezini pratitelji vjerno je prate u stopu. Podijela je i svoje iskustvo te otkrila kako se nosi s ružnim komentarima na društvenim mrežama i hejterima, a savjetovala je svima da naprave nešto lijepo za njih te da će ostati u čudu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene