wow!

Lana Jurčević u izazovnoj haljini naglasila dekolte i noge, izgled su joj odmah komentirale Nina Badrić i Žanamari

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević je u nedjelju fanove počastila fotkom na kojoj pozira u izazovnoj žutoj haljini, a na račun izgleda dobila je hrpu komplimenata.

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je razveselika brojne obožavatelje fotografijom na kojoj pozira u žutoj haljini neobična kroja, a kojom je posebno naglasila dekolte i svoje duge noge.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević "Sretna mama, sretna beba" Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

"Pusa iz prošlog stoljeća! Kada ti život da limune, napravi limunadu! Živjeli!", napisala je Lana u opisu fotografije, a nije trebalo dugo da joj stil komentiraju i poznate dame. Nina Badrić u komentarima joj je ostavila emotikon srca, a Žanamari Perčić je emitkonom dala do znanja koliko joj se sviđa Lanina kombinacija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

"Mačka", "Jako si seksi", Predivna djevojka", "Odlično", "Tko kaže da raj ne postoji", samo su neki od komentara Laninih pratitelja.

Osim same haljine, Lana je pazila na svaki detalj te je stil upotpunila velikim naušnicama, žutom torbicom te cipelama s visokom potpeticom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Celebrity Evo što je to točno Kate napravila da su William i Harry prozborili nekoliko riječi, a britanska nacija je sad hvali na sva zvona

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene