"ovo sam stvarna ja"

Naša pjevačica na rubu suza u videu bez šminke izazvala salvu reakcija, nije joj jasno što se dogodilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević pokazala je emocije govoreći o svojoj kampanji na Instagramu "stvarna JA" koju su mnoge žene podržale.

Lana Jurčević (35) nije mogla suspregnuti emocije progovorivši o uspjehu svoje Instagram kampanje pod heštegom #stvarnaJA, u kojoj je progovorila o nesavršenostima na svom tijelu. 

Pogledaj i ovo Lana Jurčević "Sretna mama, sretna beba" Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

Pjevačica je početkom tjedna snimila video i fotografije posvećene celulitu i realnom izgledu tijela, a ubrzo su mnoge žene slijedile njezin primjer. "Još mi nije jasno što se od jučer dogodilo... Osim takve ljepote i zahvalnosti što imam ovu poziciju i ovu mogućnost da na ovaj način pričam s vama i pomičemo kamenčić po kamenčić. Preko 50 tisuća vas je glasalo na mom storiju da želi da napravim video na ovu temu, i evo ga. Link je u opisu profila. Ja sam vam emotivka. Sorry što se raspekmezim kad su ovakve situacije... Mogla sam izrezati i izbaciti to, ali eto... to sam #StvarnaJA. Pliz, pišite i dalje svoje priče... Svatko od vas isto ima utjecaj, itekakav", napisala je Lana na Instagramu

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#StvarnaJA / Jos mi nije jasno sto se od jucer dogodilo... Osim takve ljepote i zahvalnosti sto imam ovu poziciju i ovu mogucnost da na ovaj nacin pricam s vama i pomicemo kamencic po kamencic. Preko 50 000 vas je glasalo na mom storiju da zeli da napravim video na ovu temu, i evo ga. Link je u opisu profila. Ja sam vam emotivka. Sorry sto se raspekmezim kad su ovakve situacije.. Mogla sam izrezati i izbaciti to, ali eto.. to sam #StvarnaJA 🤷🏻‍♀️🙂 Pliz, pisite i dalje svoje price... 🙌🏼 Svatko od vas isto ima utjecaj, itekakav ❣️

A post shared by La Lana (@lalana) on

Jurčević je snimila video bez šminke, nepočešljana i s vidljivim podočnjacima, a podijelila ga je i na svom kanalu na YouTubeu. "Ovo sam stvarna ja. Ajme meni, moram se pofarbat, moram se počešljat, moram se malo srediti. Rekla sam: 'Ne, sada ću snimiti ovaj video točno tako kako je'", rekla je na snimci koju je stavila na Instagram. 

Lana je dodala da želi mijenjati stvari ako može i zahvalila je na podršci, a u jednom trenutku je u videu bila na rubu suza.

Pjevačica je i ovog puta dobila veliku podršku pratitelja i neki su komentirali da je bolje biti emotivka nego osoba hladnog srca. "Lijepa si kao lutka tako prirodna", "Bravo, kraljice", "Puna podrška, samo naprijed. Bravo", napisali su Lani. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene