uvijek iznenadi

Lana Jurčević pokupila hrpu komplimenata zbog novog modnog detalja, svi joj pišu da je preslatka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević svakom novom objavom oduševi vojsku svojih obožavatelja, a ovoga puta odlučila je pokazati svoj novi modni dodatak.

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je pokazala svoj novi modni dodatak, a brojni obožavatelji odmah su ju spremno zasuli komplimentima.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević On izbjegava medije Lana Jurčević iznenadila rijetkom objavom partnera s kojim je dobila kćerkicu čije ime još ne znamo, pokazala je kako uživa s njihovom djevojčicom!

"Čoro", napisala je Lana u opisu fotografije na kojoj pozira s dioptrijskim naočalama, a na račun kojih je dobila samo komplimente te podršku. "Ma daj? Nosiš za vid? A lijepa si", "Preslatka", "Parižanka", "Prelijepa", samo su neki od komentara koje je pjevačica dobila na fotku.

Stil je upotpunila majicom zanimljivog kroja s uzorkom točkica, a na glavi je imala kapu koja odiše pariškim stilom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Prije nekoliko dana Lana je na Instagramu oduševila brojne obožavatelje, ali i kolegice u kratkoj žutoj haljini kojom je posebno naglasila dekolte i noge, a koju su joj odmah komentirale Nina Badrić i Žanamari.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +12 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Rogoznica - 2 Celebrity Boris Rogoznica iznenadio odabirom nove karijere nakon razvoda, a profil na društvenoj mreži očistio je od starih objava

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene