jedan pogrešan pokret i...

Ne čudi što su se svi okretali za Lanom Jurčević, teško ju je bilo gledati u oči zbog hrabrog dekoltea u kojem se pojavila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Lana Jurčević našla se u društvu brojnih zvijezda koje su se u Muzeju za umjetnost i obrt prošetale crvenim tepihom, a zbog odabira haljine svi su gledali u nju.

Lana Jurčević bila je u društvu brojnih domaćih zvijezda koje su u srijedu navečer prošetale crvenim tepihom u Muzeju za umjetnost i obrt, a s obzirom na haljinu koju je odabrala ne čudi zašto su se svi okretali za njom.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević "Sretna mama, sretna beba" Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

Naša pjevačica pojavila se u žutoj haljini dubokog izreza koja je istaknula sve njezine obline, a jedva joj je obuzdala bujno poprsje. Uski kroj istaknuo je Laninu zavidnu liniju dok je ona spremno pozirala fotografima.

Lana Jurčević često na Instagramu objavljuje golišave fotografije i ističe svoj besprijekorni stil, a njezini pratitelji vjerno je prate u stopu. 36-godišnja pjevačica nedavno je ispričala i kako se nosi s ružnim komentarima na društvenim mrežama i hejterima, a savjetovala je svima da naprave nešto lijepo za njih te da će ostati u čudu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene