prije se više pokazivala

Skinula se u toples nakon dugo vremena i videom bacila fanove u trans, a malo tko je primijetio da nema ni šminku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga je na Instagramu objavila video u kojem nema šminku, ali ni gornji dio badića.

Pjevačica Lady Gaga (35) nikad se nije stidjela pokazati malo kože, no njezina su se golišava izdanja s godinama dosta prorijedila.

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

Zato je sada iznenadila obožavatelje videom koji je snimila dok se u toplesu sunčala kraj bazena i u kojem je gole grudi prekrila samo rukom.

"Neka vam srce sjaji poput sunca", napisala je Gaga u opisu, a malo tko je zbog njezina toplesa primijetio i da na snimci nema ni trunke šminke, što je nekoć za nju bilo nezamislivo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

"Volim te", "Molim te makni ruku", "Kako možeš biti tako lijepa?", "Lady toples", pisali su joj u komentarima ispod videa koji je u kratkom roku skupio milijune pregleda.

Gaga je i nedavno objavila i fotke na kojima pozira u badiću s tangama, okrenuta leđima kameri, a i tada je raspametila svoje brojne fanove koji su je nakon dugo vremena jedva dočekali opet vidjeti razgolićenu.

Inače, pjevačica je zbog uloge u filmu "House of Gucci", u kojem glumi ozloglašenu Patriziju Reggiani, promijenila imidž te je od plavuše postala brineta.

Gaga u zadnje vrijeme svaki slobodan trenutak provodi s dečkom Michaelom Polanskym, koji je s njom čak bio u Italiji dok je tamo snimala spomenuti film.

Par je vezi od kraja 2019. godine, a pjevačica je za medije rekla kako je upravo on ljubav njezina života. Gaga iza sebe ima propale zaruke s glumcem Taylorom Kinneyjem i s agentom za talente Christianom Carinom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene