kakva raskoš!

Pohvalila se nevjerojatnim poklonom koji joj je dragi poslao s drugog kraja svijeta, žene joj poručile da čuva takvog muškarca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga pozirala je sa svojim poklonom za 35. rođendan od partnera Michaela Polanskyja koji joj je stigao u Rim.

Lady Gagi sve se savršeno posložilo u poslovnom i privatnom životu, a sreću zbog toga rado pokazuje na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Lady Gaga (Foto: Profimedia) sretna u ljubavi Što skriva prevelikom majicom? Pjevačica prošetala u ležernom izdanju, mnogi uvjereni da je trudna

Pjevačica je proslavila 35. rođendan i pohvalila se poklonom svog dečka, poduzetnika i informatičkog genija Michaela Polanskyja (43) koji joj je stigao u Italiju gdje snima film "House of Gucci". 

"Kad ti tvoj dečko pošalje svo cvijeće iz Rima na tvoj rođendan. Volim te, dušo. Jedva čekam da budem kod kuće s tobom i našim psima, to je sve što trebam", napisala je Gaga uz fotografiju na kojoj grli golemi buket ruža koji se nalazi na stolu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Obožavatelji su joj čestitali nakon te objave i poželjeli sve najbolje, a neke pratiteljice su joj poručile da sačuva svog dečka jer nikad u životu nisu dobile toliko cvijeća. 

Inače, Gaga i Michael u vezi su od kraja 2019. i često su viđeni zajedno u javnosti. Čini se kako je njihov odnos jako ozbiljan, a u travnju prošle godine pjevačica je rekla kako je on ljubav njezina života.

Michael je diplomirao na Harvardu i njegova imovina se procjenjuje na 600 milijuna dolara. Izvršni je direktor poslovne grupe Parker koja se bavi istraživanjem raka, a i veliki je filantrop. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene