Opet šokira

Skinula se iz tajica i grudnjaka pa prošetala u još bizarnijoj kombinaciji, teško je reći nosi li išta osim ove majice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga prošetala je samo u majici i gaćicama.

Lady Gaga oduvijek je plijenila pažnju svojim odjevnim kombinacijama, ali uglavnom onim scenskim, u kojima je nastupala, no posljednjih se dana nalazi u središtu pozornosti zbog onih koje bira za opuštene šetnje s dečkom Michaleom Polanskym.

34-godišnja zvijezda nije se skidala iz uskih tajica i grudnjaka u kojima je šetala i izlazila na večere, te puna samopouzdanja pokazivala nekoliko kilograma viška koje je prikupila u karanteni. Sada je konačno odlučila promijeniti odjevne kombinacije i onom najnovijom uspjela ponovno sve šokirati.

Naime, Gaga je po svoju omiljenu ledenu kavu odlučila prošetati samo u ružičastoj majici dugih rukava, ispod koje su se samo nazirali crni obrisi donjeg rublja pa možemo reći da ispod nje gotovo nije nosila ništa.

Ranije su ju često kritizirali zbog oskudnih odjevnih kombinacija koje su previše otkrivale, no čini se kako ju takvi komentari uopće ne diraju. A ne diraju niti njezina novog dečka, poduzetnika i informatičkog genija Michaela s kojim je u javnosti prvi put viđena u veljači ove godine i od tada se ne odvaja od njega.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene