Prati ju 47 milijuna ljudi

Lady Gaga pokazala guzu u tangama, ovo je jedna od njezinih najgolišavijih fotografija u posljednje vrijeme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga objavila je novu provokativnu fotografiju na svom Instagramu, gdje ju prati čak 47,7 milijuna ljudi.

Pjevačica Lady Gaga ovih je dana podigla temperaturu na društvenim mrežama provokativnom fotografijom koju je objavila na Instagramu, a na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju.

Pogledaj i ovo showbuzz crna udovica Nije mogla ni sanjati da će 25 godina otkako je naručila ubojstvo supruga, njezina priča postati najpopularnija na svijetu!

35-godišnja zvijezda sa svojih je 48 milijuna pratitelja podijelila trenutke sunčanja u svom dvorištu u Malibuu, i to nakon što je nedavno promijenila imidž i svoju plavu kosu obojila u smeđe. Uz fotografiju nije ništa napisala, ostavila je tek emotikon morske sirene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Pjevačica se prije nekoliko dana prvi put pojavila u javnosti s novim imidžem, a iako se, nakon što su isplivale njezine fotografije sa seta filma "House of Gucci" u kojem glumi ozloglašenu Patriziju Reggiani, vjerovalo da samo nosi smeđu periku, čini se da je zaista postala brineta. 

Gaga u posljednje vrijeme svaki slobodni trenutak provodi s novim dečkom Michaelom Polanskym, koji je s njom čak bio u Italiji dok je tamo snimala spomenuti film.

Par je  vezi od kraja 2019. godine, a pjevačica je za medije rekla kako je upravo on ljubav njezina života. Gaga iza sebe ima propale zaruke s glumcem Taylorom Kinneyjem i s agentom za talente Christianom Carinom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene