Izgleda odlično

Nakon dugo vremena pohvalila se kako izgleda u badiću i ušutkala sve kritičare

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga objavila je na Instagramu fotografiju u kupaćem kostimu koji je naglasio njezinu figuru i dekolte.

Pjevačica i glumica Lady Gaga posljednjih se nekoliko mjeseci našla u središtu pozornosti zbog odjevnih kombinacija kojima se pojavljivala u javnosti, a u kojima su do izražaja dolazile njezine nesavršenosti kojih se nikada nije sramila, ali bez obzira na to našla se na meti komentara.

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

Njezini su se obožavatelji zbog nekoliko kilograma viška koje je prikupila u karanteni pitali već čekaju li ona i njezin dečko Michael Polansky prinovu, ali pjevačica ih je sada ponovno odlučila iznenaditi. Naime, na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju i pokazala odličnu formu, kao i dekolte. Gaga je pokazala kako se opušta, i to zasluženo, nakon izdavanja novog albuma "Chromatica".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

U nedavnom je intervjuu za radijsku postaju Beats 1 priznala da uzima lijekove za shizofreniju i bipolarnost jer ne može kontrolirati ono što njezin mozak radi.

"Napisala sam pjesmu naziva '911' u kojoj se radi o antipsihotiku koji uzimam zato što ne mogu uvijek kontrolirati stvari koje mi mozak radi, moram uzimati lijekove da zaustavim neke procese koji se događaju", izjavila je Gaga.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić i Ivana Nanut Goran Višnjić i Ivana Nanut Goran Višnjić Goran Višnjić +2 Goran Višnjić inMagazin Goran Višnjić se nakon odmora u rodnom mu Šibeniku vraća u novi dom, nakon 20 godina otišao je iz SAD-a

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene