Kemija ili?

Strastveni poljubac zbog kojeg su počela nova šuškanja o njezinu odnosu s jednim od najtajnovitijih glumaca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga i Adam Driver snimili su na setu filma "House of Gucci" poljubac u čamcu na talijanskom jezeru Como.

Lady Gaga (34) i Adam Driver (37) zvijezde su novog filma "House of Gucci" koji se snima diljem Italije, a mnogi već predviđaju da će im te uloge donijeti prestižnu nagradu Oscar. 

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) teško ih je prepoznati! Podigla je golemu prašinu s Bradleyjem Cooperom, a sada će to pokušati ponoviti s još jednim miljenikom žena

Pjevačica je utjelovila Patriziju Reggiani, bivšu suprugu unuka legendarnog dizajnera i talijanskog biznismena Guccia Guccija, Maurizia, kojeg tumači glumac. Gaga i Adam u četvrtak su viđeni kako se ljube na setu koji je u tom trenutku bio postavljen u čamcu, na talijanskom jezeru Como. 

Pjevačica se u kratkoj haljini nagnula k Driveru kako bi ga poljubila i pridržala se za njegove noge, a pritom joj se naziralo donje rublje. On je za to vrijeme držao vesla u čamcu i snimateljska ekipa hvatala je trenutke izmjenjivanja nježnosti. 

Javnost je već počela govoriti o kemiji između filmskog para, no to su činili i kad je snimila romantični mjuzikl "Zvijezda je rođena" s Bradleyjem Cooperom. To zapravo znači da su se pjevačica i glumac jako uživjeli u svoje uloge. 

Inače, Gaga se početkom ožujka pohvalila fotografijom s Adamom na setu filma. "Gospodin i gospođa Gucci", napisala je pjevačica na talijanskom uz sliku na kojoj se grli s nasmiješenim Adamom koji nije prisutan na društvenim mrežama. 

“Moj je posao da budem poput špijuna. U isto sam vrijeme u javnosti, ali imam i svoj privatni život i stječem neka iskustva“, rekao je svojedobno glumac. Driver je dvije godine uspješno skrivao da je dobio dijete s kolegicom Joanne Tucker (38), s kojom se u tajnosti vjenčao 2013. Adam dobro skriva informacije o svom privatnom životu, pa se i dan-danas ne zna ime sina njegova sina koji je rođen 2017. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

U biografskom kriminalističkom filmu "House of Gucci" glumi i Jared Leto (49), koji je savršeno utjelovio Paola Guccija u njegovim 60-ima. Viđen je u neprepoznatljivom izdanju u ljubičastom samtenom odijelu iskombiniranom s mokasinkama te proćelav sa sijedima i debljeg lica. 

Paolo je bio potpredsjednik i direktor tvrtke Gucci godinu dana prije nego što ga je njegov ujak Rodolfo Gucci maknuo iz obiteljskog posla 1978. zbog toga što je nasilu htio provesti modernizaciju. Preminuo je 1995. od kroničnog hepatitisa u dobi od 64 godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene