lako tako

Angažirala vojsku asistenata i tjelohranitelja: Trudna Kylie ne može sve sama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner doista uživa u trudnoći.

Najmlađa članica obitelji Kardashian Kylie Jenner uskoro će na svijet donijeti svoje prvo dijete. Reality zvijezda očekuje prinovu s reperom Travisom Scottom, a u trudnoći doista uživa.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

I to zbog cijele vojske asistenata koje je unajmila kako bi brinuli o njoj i njezinom nerođenom djetetu. Kylie je unajmila i posebnog stručnjaka koji će joj voditi trudnoću, sastavljati idealan nutricionistički plan, voditi optimalne trudničke vježbe, ali i pružati joj emotivnu potporu, prenosi Metro.Uz njega unajmila je i četiri nova asistenta te dvojicu tjelohranitelja koji njezin dom nadgledaju od 0-24 h.

"Kylie ništa ne prepušta slučaju kad se radi o njezinu nerođenom djetetu. Ona je presretna. Ovo joj je ispunjenje snova", rekao je izvor blizak slavnoj obitelji. Prinova bi na svijet trebala stići početkom iduće godine, a ako je vjerovati glasinama par očekuje djevojčicu.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene