Naglasila atribute

Mlada milijarderka plijenila pojavom u seksi izdanju, o visokom prorezu njezine haljine svi pričaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samopouzdana reality zvijezda Kylie Jenner je više otkrila nego pokrila dugom crvenom haljinom s visokim prorezom na lijevoj nozi.

Reality zvijezda Kylie Jenner (22) u nedjelju je nakon dodjele Oscara bila na zabavi kod supružnika Beyonce i Jay-Z-ja. Članica klana Kardashian plijenila je pažnju u crvenoj dugoj haljini s visokim prorezom na lijevoj nozi, koja je također  isticala i njezino poprsje.

Pogledaj i ovo Al Pacino - 4 Evo što se dogodilo Pacino na Oscarima dobio veliku čast, no umjesto oduševljenja razočarao je gledatelje: ''Uništio je najnapetiji dio večeri!''

Kylie je grudi naglasila dijamantnom ogrlicom, a na noge je obula prozirne štikle. Samopouzdana reality zvijezda više je otkrila nego pokrila, a svojim odabirom haljine pohvalila se na Instagramu.

"Da haljini", istaknula je. Obožavatelji su potvrdili da je to bio dobar modni odabir i komentirali kako joj crveno odlično stoji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

yes to the dress..💋@viviennewestwood

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

"Koja si ti kraljica! Izgledaš nevjerojatno u crvenom", napisali su fanovi. Kylie je osim na zabavi kod Beyonce i Jay-Z-ja bila i na partiju Vanity Fairs sa sestrom Kim Kardashian (39). Usto se družila s bivšim dečkom, reperom Travisom Scottom (27).

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +2 Adele (Foto: AFP) Celebrity Adele se ne prestaje hvaliti rezultatima drastične transformacije nakon gubitka 40 kila, neprepoznatljiva je

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene