Usko, uže, najuže!

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner snimljena je na benzinskoj crpki u Los Angelesu u uskoj narančastoj haljini.

Mlada milijunašica Kylie Jenner (23) od svakog svojeg izlaska u javnost napravi pravi spektakl.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Tako je sada snimljena na benzinskoj crpki u Los Angelesu, gdje je došla napuniti gorivo u svoj crveni Lamborghini, no teško da je pored nje itko gledao u skupocjeni automobil.

Kylie je za ovu prigodu odjenula usku narančastu haljinu koja je sjajno naglasila njezin uski struk i bujnu pozadinu, a iako je lice sakrila maskom, u tom izdanju nije mogla proći neopaženo.

Uz haljinu je nosila i puno zlatnog nakita te prozirne štikle, trend koji je prije nekoliko godina proslavila njezina starija polusestra Kim Kardashian (40).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Mlada bogatašica i inače obožava isticati svoje raskošne obline oskudnom i uskom odjećom, a na svojem Instagramu, gdje ima više od 217 milijuna pratitelja, često objavljuje i fotke na kojima je polugola.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kada se ne hvali svojim tijelom, na društvenoj mreži reklamira proizvode svojeg beauty brenda na kojem je zaradila milijune, a često objavljuje i fotografije svoje trogodišnje kćeri Stormi, koju je dobila s bivšim dečkom, reperom Travisom Scottom (28).

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene