uzela i skupocjeni dodatak

Nije ju briga za ljetne temperature: Izašla u prevelikoj košulji, a pažnju je ukrao i neobičan izbor obuće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner prošetala je u košulji i čizmama do koljena, a u rukama je imala torbicu vrijednu oko 22.700 kuna.

22-godišnja milijunašica Kylie Jenner kao i njene starije sestre voli privući pozornost svakim svojim izlaskom iz kuće, a to najčešće i uspije. 

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Kylie je viđena kako izlazi sa sastanka u kalifornijskom gradu Calabasasu u neobičnoj modnoj kombinaciji. Reality zvijezda je obukla veliku košulju nalik onoj iz muškog ormara i uskladila ju s crnim čizmama na petu do koljena, iako su u Kaliforniji temperature blizu 30 stupnjeva. 

Jenner je u rukama nosila bijelu torbicu brenda Dior vrijednu 3600 dolara (oko 22.700 kuna). U jednom trenutku je Kylie imala crnu zaštitnu masku za lice i to kada je pričala na mobitel. No većinom je bila bez nje, čak i kada je na maloj udaljenosti pričala s ljudima sa sastanka koji su nosili masku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vogue babyyy🤍 thank you @voguehongkong for this cover. 📸 @gregswalesart

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylie se nedavno pohvalila da je pozirala za hongkonško izdanje magazina Vogue. To joj je druga naslovnica u tri mjeseca jer se pojavila i u češkom izdanju Voguea. 

Inače, mlada bogatašica više nije milijarderka nakon što je prodala dio svog kozmetičkog carstva. Vrijednost njezine imovine se sada procjenjuje na 900 milijuna dolara. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene