Sve je dobro tajila

Kylie Jenner preslatkim videom potvrdila ono o čemu se već dugo šuška, evo kakve je reakcije izazvala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner je na društvenim mrežama potvrdila vijest o drugoj trudnoći i djetetu koje čeka s Travisom Scottom.

Članica najslavnije reality obitelji na svijetu, Kylie Jenner potvrdila je konačno glasine o trudnoći i drugom djetetu koje čeka s reperom Travisom Scottom.

Pogledaj i ovo showbuzz Opet sve skrivala! Kylie Jenner rodila je drugo dijete, sretnu je vijest neko vrijeme tajila, a onda objavila preslatku fotku!

Manekenka je na društvenim mrežama objavila preslatki video u kojem se vidi pozitivan test na trudnoću, kako je Travis grli i mazi, pregled na ultrazvuku, a tu je i njihova 3-godišnja kćer Stormi kojoj je pripala čast da svojoj baki Kris Jenner saopći sretne vijesti.

"Što je ovo? Jesi li trudna", iznenađeno je Kris upitala Kylie nakon što joj je Stormi dala njezine fotografije s ultrazvuka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Iako Kylie nije otkrila kada bi trebala roditi, njezin je trbuh već poveći pa se može zaključiti da je vijest o trudnoći tajila nekoliko mjeseci.

Ona i Travis su kćer Stormi dobili u veljači 2018. godine, no godinu dana kasnije su raskinuli i ostali bliski prijatelji.

Ranije ove godine strani su mediji objavili da se par ponovno romantično povezao, što je njima blizak izvor potvrdio za E! i rekao da su još uvijek ludo zaljubljeni jedno u drugo.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) +0 Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Celebrity Ružno ismijavanje bivše supruge koštalo ga je ljubavi s 18 godina mlađom djevojkom, nije očekivao da će sve izaći u javnost?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene