Ups...

Najmlađa milijarderka savršeno je našminkana i u karanteni, no ima onih koji su primijetili da nije sve sjajno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner napisala je kako se nada da će kriza koronavirusa uskoro završiti, a fotografirala se u dvorištu svoje raskošne vile.

Reality zvijezda i najmlađa milijarderka porukom je pokušala utješiti svojih 170 milijuna pratitelja na Instagramu, a pokazala je i kako se njezin izgled drži u samoizolaciji.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

"Šaljem vam ljubav i molitve. Nadam se da će ovo sve uskoro završiti", napisala je Kylie Jenner na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj pozira u svom dvorištu u ležernom izdanju, a dok je savršeno našminka, izgleda kako joj ipak fale frizerski saloni.

22-godišnja Kylie pokazala je i neobojeni izrast kose, za koji su njezini obožavatelji komentirali kako će ga se sigurno riješiti čim se život vrati u normalu.

Slavna Jenner donirala je milijun dolara iz svoje beauty tvrtke te je bolnicama donirala i dezinfekcijska sredstva za pranje ruku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sending out my love and prayers. & hoping this will all be over soon 🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylie je u samoizolaciji sa kćerkicom Stormi, a njezin bivši dečko Travis Scott pomaže im koliko može u trenutačnoj situaciji. Izvor blizak milijarderki kaže kako je Kylie presretna što može računati na njega.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene