Ima i kino i bazen

Pogledajte gdje zimuje 23-godišnja milijunašica, pohvalila se kako izgleda smještaj s čak sedam spavaćih soba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner trenutačno boravi u Aspenu u jednoj luksuznoj vili, a s njom su i članovi klana Kardashian-Jenner obitelji te prijatelji.

Kylie Jenner se na društvenim mrežama još jednom pohvalila luksuzom u kojem uživa, i to onim u Aspenu, u kući sa sedam spavaćih soba u kojoj odsjeda na zimskom odmoru i za to plaća "samo" 450 tisuća dolara mjesečno.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Kylie je u Aspen stigla u pratnji svog partnera Travisa Scotta, sestre Kendall, majke Kris i njezina dečka Coreyja Gamblea, prijatelja Faija Khadra i naravno malene kćeri Stormi. Društvo se smjestilo u luksuznoj kući na čak četiri kata koja, osim sedam spavaćih soba i kupaonica, ima kino, bazen i kuglanu pa im zabave nikako ne nedostaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Svojim je pratiteljima pokazala interijer vile koja je trenutačno i na prodaji po cijeni od vrtoglavih 75 milijuna dolara, a kada ne boravi u njoj Kylie uživa u njezinu okruženju i zimskim radostima. Tu su dočekali i novu godinu, a Kylie je na Instagramu objavila i fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju u jacuzziju. 

Pohvalila se vještinom u zimskim sportovima pa je tako objavila snimke na kojima borda sa sestrom, a čini se kako je i 2-goddišnja Stormi krenula majčinim stopa. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene