Druga osoba!

Najmlađu milijarderku teško je prepoznati: Ovako izgleda sa šminkom, a karantena je otkrila pravo lice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner posjetila je prijateljicu Stassie Karanikolaou proteklog vikenda na Beverly Hillsu, a fotografi su je uhvatili u ležernom izdanju u kakvom je već dugo nismo vidjeli.

Milijarderka i reality zvijezda Kylie Jenner često podsjeća svojih 171 milijun obožavatelja na Instagramu zašto ostati kod kuće u vrijeme pandemije koronavirusa, no i ona sama odlučila je uzeti predah od karantene.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Slavna sestra posjetila je prijateljicu Stassie Karanikolaou proteklog vikenda na Beverly Hillsu, a fotografi su je uhvatili u ležernom izdanju u kakvu je već dugo nismo vidjeli. 22-godišnja Kylie bila je potpuno bez šminke pa je pokazala svoju drugu stranu koju njezini obožavatelji nisu navikli vidjeti. 

Fotografije Kylie Jenner bez make up-a možete pogledati OVDJE.

Jenner, koja je inače vlasnica linije kozmetike zahvaljujući kojoj može uživati u luksuznom životu, djelovala je sretno i neopterećeno, a kosu je svezala u visoki rep. U posjet prijateljici odlučila je krenuti i bez cipela na nogama.

Tijekom samoizolacije Kylie se najviše oslanja na svog bivšeg dečka, s kojim ima i kćer Stormi, Travisa Scotta, a bivši par sve više vremena provodi zajedno. Brojni američki mediji nagađaju i da su se pomirili, no potvrde s njihove strane i dalje nema.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene