objavljene i fotke

Najmlađa milijarderka kupila novi dom za vrtoglavih 36,5 milijuna dolara, ima 14 kupaonica i dva kina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rezort od 1788 kvadratnih metara cijelo vrijeme je pod jakim osiguranjem ima vanjsko i unutarnje kino, bar i teretanu.

Najmlađa milijarderka Kylie Jenner kupila si je novi dom, a radi se o rezortu vrijednom 36,5 milijuna dolara. Raskošnu vilu vrtoglave cijene Kylie je kupila na Holmby Hillsu u Los Angelesu, a radi se o jednom od najluksuznijih kvartova u "Gradu anđela".

Pogledaj i ovo Taylor Swift "S Timotheejem?!" Otkriveno koga su to sočno tračale Selena Gomez i Taylor Swift, kamere ih uhvatile kad se tome nisu nadale!

Rezort od 1788 kvadratnih metara cijelo vrijeme je pod jakim osiguranjem ima vanjsko i unutarnje kino, bar i teretanu. Tu je raskošni bazen, a slavna reality sestra pobrinula se da ona i kćerkica Stormi imaju mjesta na pretek. Vila ima sedam spavaćih soba te 14 kupaonica, ali i dva luksuzno opremljena apartmana.

Kylie je uspjela skinuti cijenu za deset milijuna dolara, obzirom na činjenicu da je originalna cijena rezotra stajala 46 milijuna dolara, piše TMZ.

U kupnji ovoga doma pomogao joj je agent za prodaju nekretnina s kojim je i ranije već surađivala, a vlasnica carstva kozmetike ondje će se preseliti u samoizolaciju skupa s kćerkicom i bivšim dečkom Travisom Scottom.

Vilu u kojoj trenutačno živi Kylie je kupila prije četiri godine za 12 milijuna dolara, no to nije jedino imanje koje posjeduje. Suvlasnica je vile u kojoj živi Travis Scott, otac njezine kćeri.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino (Foto: Profimedia) +0 Al Pacino (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zanimljivosti o glumačkoj legendi: Bio je beskućnik i spavao na ulicama, a pred oltar nikad nije stao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene