Realno stanje stvari

Pred objektivom savršena, no u stvarnom životu nitko ne bi rekao da je to ista žena kojom se predstavlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner nedavno je istaknula da je vrijeme koronavirusa prigodno za skidanje ekstenzija, umjetnih noktiju i trepavica, no ona se fotka samo sređena za Instagram.

Kylie Jenner (22) drugu godinu zaredom najmlađa je milijarderka na svijetu zahvaljujući svom brendu kozmetičkih proizvoda koje reklamira na društvenim mrežama svojim sjajnim izgledom.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

No kada se ne fotografira za Instagram ili odlazi na glamurozna događanja, čak se i Kylie zapusti i neprepoznatljiva je u prirodnom izdanju. Nedavno je viđena na Beverly Hillsu kako bez imalo šminke, u trenirci i s kosom u repu odlazi k najboljoj prijateljici Stassie, a u rukama drži čips. Reality zvijezda osim nimalo laskavim izgledom začudila je i time što je bila bosa. 

"Ovo je tako dobro vrijeme da maknete ekstenzije, umjetne nokte i trepavice", rekla je nedavno Kylie u javljanju uživo na Instagramu prijateljice Stassie. No pomalo licemjerna bogatašica ipak nije objavila neku svoju fotografiju u prirodnom izdanju. 

Milijarderka je i ranije zapanjivala javnost pokazujući koliko se razlikuje u običnom, svakodnevnom izdanju kada objektivi nisu upereni prema njoj. No s obzirom na to da je slavna ličnost koju prati 171 milijun ljudi na Instagramu, teško može izbjeći fotografiranje gdje god se pojavi. 

Kylie je prošle godine u lipnju viđena kod zubara na Beverly Hillsu u crnoj trenirci, s dioptrijskim naočalama i kosom skupljenom u rep, a na rukama su joj se isticali dugački, umjetni nokti. Istog je dana reality zvijezda objavila mnoštvo seksi fotografija na Instagramu na kojima je izgledala kao potpuno druga žena. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sending out my love and prayers. & hoping this will all be over soon 🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner tijekom nekih izleta u javnost pokušavala je sakriti nenašminkano lice luksuznim torbicama, no s malo uspjeha. Ipak, za jedno joj se mora odati priznanje, očito joj njezin kozmetički brend pomaže da zasja u ključnim trenucima pred objektivima. 

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Alejandra Silva i Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Richard Gere (Foto: AFP) +4 Richard Gere (Foto: Getty Images) Celebrity U 71. godini dobio drugo dijete s 33 godine mlađom, dolazak prinove htjeli su zatajiti

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene