Što vi kažete?

Požurila se pohvaliti promjenom pa joj je sve prisjelo, ismijali su je zbog detalja koji se samo njoj sviđa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner objavila je na Instagramu fotografije na koje je ubrzo dobila negativne reakcije i dio pratitelja joj se narugao.

Kylie Jenner (23) baš kao i njezine starije, slavne sestre uvijek se požuri pohvaliti promjenom na svom tijelu, no ovog puta je to sigurno požalila. 

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Naime, reality zvijezda je pokazala na Instagramu nove, duge, umjetne nokte narančaste boje s točkicama nalik mjehurićima koji su njoj super. Kylie je zbog toga postala predmet ismijavanja, iako je fotografije lajkalo više od pet milijuna ljudi.

"Izgledaju kao previše narasla, sjajna gljivična infekcija", bio je jedan od komentara koji je dobio više od 2.000 lajkova.

"Mene podsjećaju na bradavice", "Kao sladoled od naranče", "Jedni od najružnijih noktiju koje sam vidio", "Pitam se gdje ide u salon i dođe li i samo kaže: 'Mrlje od ljepila na svojim noktima'", "Meni nalikuju na sir", napisali su pratitelji ispod Kylieine objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Inače, Jenner, koja je poznata po svom glamuroznom izgledu i velikoj transformaciji izgleda uz pomoć operacija koje negira, nedavno je počela dijeli na Instagram storyju fotografije u prirodnom izdanju.

Kylie, koju na društvenoj mreži prati 240 milijuna ljudi, je objavila selfie u kupaonici nakon što je skinula šminku i sliku ispod tuša. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene