Promjena je očita ili?

Mlada milijarderka u zavodljivoj pozi sa sestrom pokazala (pre)bujne obline, a negira bilo kakve zahvate

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner i Kendall Jenner pozirale su zajedno na pješčanoj plaži u oskudnim bikinijima.

Kylie Jenner objavila je na profilu na Instagramu niz razgolićenih fotografija, na kojima pozira u minijaturnim bikinijima i izazovnim pozama, a najviše reakcija i komentara dobila je za onu na kojoj pozira sa sestrom Kendall na pješčanoj plaži.

Pogledaj i ovo showbuzz kojoj bolje stoji? Baš ništa nije prepustila mašti i prošetala je u kreaciji kakvu je nosila i njezina puno bujnija sestra

No njezinim je obožavateljima ubrzo zapela za oko veličina njezinih grudi, koje djeluju za nekoliko brojeva veće ako se prisjetimo nekih njezinih starijih fotografija. To je ponovno pokrenula šuškanja kako se podvrgnula estetskoj operaciji, no ona to uporno već godinama negira.

"Wow, dobro jutro", "Izgledate tako dobro", "Moj omiljeni duo", "Anđeli", poručili su im vjerni obožavatelji, dok su drugi zaključili da izgleda prekrasno, ali da ne može zavarati nikoga tvrdeći kako nije bila ni na jednom zahvatu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Najmlađa milijarderka na svijetu dosegla je brojku od 164 milijuna pratitelja na svom profilu na Instagramu, a taj broj raste iz sata u sat nakon što objavi najnovije fotografije koje pršte seksepilom, ali na kojima izgleda puno starije od svoje 22 godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput, Frano Ridjan Celebrity Šuput objavila niz provokativnih fotografija u Grubnićevu zagrljaju: ''Jedan sasvim običan dan''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene