Je li ovo normalno?

Otkrila mučne detalje o aferi dečka i njezine prijateljice, a onda se on odlučio na još šokantaniji potez

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kyle Walker zaprosio je Annie Kilner nakon što ju je prevario s nizom različitih žena i nakon što je njezina prijateljica rodila upravo njegovo dijete.

Djevojka engleskog nogometaša Kylea Walkera, Annie Kilner nedavno je progovorila o detaljima preljuba svog dečka ni više ni manje, nego s njezinom prijateljicom Lauryn Goodman koja je prije dva mjeseca rodila njegovo dijete. Detalji su sve šokirali, no još je više šokirao njegov sljedeći potez, a to je prosidba Annie koja je još prije nekoliko dana sve ispričala novinarima.

Kyle se stvarno bio potrudio pa je za Annie, koja mu je rodila trojicu sinova, ukrasio hodnik bijelim ružama i svijećama, kleknuo ispred nje i zaprosio ju prstenom od 250 tisuća funti koji je sam dizajnirao, piše The Sun. Britanski mediji već neko vrijeme pišu o nizu njegovih afera i preljuba, organiziranju orgija tijekom trajanja karantene i sličnih "izleta".

Zbog svega ga je Annie bila izbacila iz zajedničkog stana, čija se vrijednost procjenjuje na 50 milijuna funti, no ipak mu je odlučila dati novu šansu. I zbog toga se brzo pokajala, jer se Kyle spetljao s njezinom prijateljicom Lauryn Goodman, a Annie je priznao će dobiti dijete tek nekoliko mjeseci prije nego je rodila.

Bijesna Annie je sve to odlučila ispričati u intervju za magazin The Sun i otkrila je pritom da ga još uvijek voli iako joj je zabio nož u leđa.

"Volim ga i uvijek ću ga voljeti ali da mi ovo napravi nakon troje djece? Pokušala sam ga mrziti ali kako da mrzim muškarca kojeg moja djeca toliko vole? Prije prevare je bio moja srodna duša, moj najbolji prijatelji. A sada mi je zabio nož u leđa", izjavila je Annie i dodala kako bi mu oprostila jedino u slučaju da je zaprosi, piše britanski The Mirror.

Annie i dalje na Instagramu nema niti jednu njihovu zajedničku fotografiju, a u opisu profila joj piše da je samohrana majka svojim anđelima, a zasad nije otkriveno je li pristala na prosidbu. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +2 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Celebrity Popularna novinarka objavila fotku pa izazvala pravu pomutnju na Instagramu: "Tko je zumirao?"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene