Tragična priča

Ubojstvo koje je uzdrmalo regiju: Pjevačici koju su svi obožavali presudio je njezin mlađi dečko

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kseniju Pajčin u ožujku 2010. godine ubio je njezin dečko Filip Kapisoda, koji je nakon toga presudio i samom sebi.

Prije 11 godina, u večernjim satima u stanu u beogradskom naselju Voždovac pronađena su beživotna tijela pjevačice Ksenije Pajčin i njezina deset godina mlađeg dečka, crnogorskog manekena Filipa Kapisode.

Pogledaj i ovo showbuzz Proslavila bi 42. rođendan Otkriveni detalji posljednjih dana tragično ubijene srpske pjevačice: "To će mi ostati rana na srcu"

Tijelo pjevačice pronađeno je u hodniku stana, a njezina dečka pronašli su u sobi te je pored njega bio pištolj. Istraga je utvrdila da je Kapisoda ubio pjevačicu i potom presudio i sebi, a tragedija je uzdrmala cijelu regiju. Pajčin je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, a Kapisoda samo izlaznu na tjemenu.

Par se navodno danima svađao, a njihov zadnji sukob bio je zbog jednog od mnogih Filipovih ljubomornih ispada.

Svojom burnom vezom redovito su punili medijske stupce, svađali su se i mirili, a unatoč brojnim prekidima, u jednom su trenutku odlučili živjeti zajedno što je za oboje bilo kobno.

"Nikada me nitko nije volio ovoliko kao Filip. Ne moramo ni pričati, dovoljno je da se samo pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam", pričala je tada Ksenija, kako prenosi Informer.

Samo 48 sati prije smrti, pjevačica je gostovala u emisiji "Ništa za sakriti" u kojoj je također hvalila svojeg Filipa, nakon čega je on ušetao u studio s cvijećem, poljubio je i otišao iza kamera.

Nagađalo se i kako je Ksenija netom prije ubojstva odlučila otići iz stana, no Filip ju je prije izlaska upucao.

Prema riječima njezine susjede, koja je na prvu godišnjicu njezine smrti dala izjavu za srpski Alo, Ksenija je uvijek bila nasmijana i dobro raspoložena.

Pjevačice se na godišnjicu njezine smrti sjetio prijatelj i voditelj Goran Stojićević Karamela, koji joj je na svojem Instagramu posvetio emotivan video.

"Zauvijek u mom srcu", napisao je uz objavu. "Svake sekunde, minute, dana, tjedna, mjeseca, godine, fališ mi sve više, draga moja Ksenijice", poručio je u videu u kojem se vrte njezine fotografije i snimke.

"Poželim te vratiti, ali znam da je nemoguće. Pogledam u nebo i osjetim da si tu. Nema te, a kao da te ima jer uspomene su svuda oko mene, i tišina koja nikad neće nestati. Čekaj me na ljepšem mjestu, jednog dana ću doći", poručio je voditelj svojoj pokojnoj prijateljici i objavom dirnuo mnoge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Stojicević (@gorankaramela)

Ksenijina mlađa sestra Mia također je na svojem Instagramu obilježila njezinu godišnjicu smrti starim zajedničkim fotografijama, a pokazala je i tetovažu s njezinim imenom.

Njena majka Ljubica se o svemu nije nikada oglasila u medijima.

Ksenija, kojoj bi danas bile 43 godine, karijeru je započela kao plesačica pjevačice Dragane Mirković, a njen pjevački talent prvi je primijetio frontmen grupe Duck", Damir Radoičić Dača, s kojim je snimila pjesmu "Dačo, volim te". U to je vrijeme bila u vezi sa sinom slavnog košarkaša Moke Slavnića, Zvezdanom, koji je prije nekoliko godina uhićen zbog sudjelovanja u pljački s ozloglašenom bandom "Pink panther" te je optužen za ubojstvo Olivera Jovanovića. Ksenija je nakon toga odselila u Grčku gdje je provela dvije godine tijekom čega je nastupala u diskotekama. Po povratku u Srbiju postala je voditeljica u emisiji na jednoj beogradskoj televiziji.

U solo glazbene vode upustila se 1997. godine kada je objavila debitantski album s kojeg su se posebno izdvojile pjesme "Seksualnost", "Kada ja ti čuvam leđa" i "Sviđa mi se on". Nakon nekoliko godina pauze, točnije 2002. godine, objavila je album "Extreme" kojim je ponovno osvojila publiku.

Ksenija je slovila je za jednu od najljepših pjevačica s naših prostora, a njeni hitovi slušaju se i danas.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene