Prošlo je 12 godina

Prijatelj pjevačice čije je ubojstvo potreslo regiju otkrio nepoznate detalje o zadnjim danima njezina života: "Nije ni slutila"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kseniju Pajčin je prije 12 godina ubio je njezin dečko Filip Kapisoda, a prijatelj pokojne pjevačice Goran Stojićević Karamela sada je progovorio o njezinim posljednjim danima života.

Prošlo je točno 12 godina od stravičnog ubojstva srpske pjevačice Ksenije Pajčin koje je potreslo cijelu regiju.

Kseniju je 16. ožujka 2010. godine usmrtio njezin dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, koji je zatim presudio i samom sebi. Tijelo pjevačice pronađeno je u hodniku stana, a Filipa su pronašli u sobi te je pored njega bio pištolj.

Obitelj i prijatelji pokojne Pajčin, kao i svake godine, su se na tužnu obljetnicu okupili na njezinu grobu na beogradskom Novom groblju. Među prvima je tamo stigao nepoznati muškarac koji je sjeo pored groba, pušio cigaretu i plakao, a fotografije je objavio portal Nova.rs.

Zatim je stigao i jedan od Ksenijinih najbližih prijatelja, imitator i voditelj Goran Stojićević Karamela, koji je novinarima otkrio neke nepoznate detalje o zadnjim danima života pjevačice.

"Ne znam je li se to moglo spriječiti. Zvao sam je da dođe kod mene doslovno dva, tri dana prije ubojstva, ali nije htjela. Ne možemo ništa vratiti. Savjetovao sam joj da se skloni od Filipa. Sudbina je drugačije odredila. Ne smijemo zaboraviti taj zločin, ubojstvo", kazao je Karamela za Nova.rs.

"Nije bila uplašena za sebe posljednjih dana, nije ni slutila", dodao je te je zaključio kako je nemoguće da se na estradi ikad više pojavi itko sličan Kseniji jer je ona bila jedinstven spoj talenta i ljepote.

Zanimljivo je da je Pajčin samo 48 sati prije smrti gostovala u emisiji "Ništa za sakriti" u kojoj je hvalila svojeg Filipa, nakon čega je on ušetao u studio s cvijećem, poljubio je i otišao iza kamera.

Ksenijina majka Ljubica se o svemu nije nikada oglasila u medijima, dok je se njezina mlađa sestra Mija, koja je odrasla u kopiju pjevačice, često prisjeti na društvenim mrežama.

Ksenija, kojoj bi danas bile 44 godine, karijeru je započela kao plesačica pjevačice Dragane Mirković, a njen pjevački talent prvi je primijetio frontmen grupe Duck, Damir Radoičić Dača, s kojim je snimila pjesmu "Dačo, volim te". U to je vrijeme bila u vezi sa sinom slavnog košarkaša Moke Slavnića, Zvezdanom, koji je prije nekoliko godina uhićen zbog sudjelovanja u pljački s ozloglašenom bandom "Pink panther" te je optužen za ubojstvo Olivera Jovanovića. Ksenija je nakon toga odselila u Grčku gdje je provela dvije godine tijekom čega je nastupala u diskotekama. Po povratku u Srbiju postala je voditeljica u emisiji na jednoj beogradskoj televiziji.

U solo glazbene vode upustila se 1997. godine kada je objavila debitantski album s kojeg su se posebno izdvojile pjesme "Seksualnost", "Kada ja ti čuvam leđa" i "Sviđa mi se on". Nakon nekoliko godina pauze, točnije 2002. godine, objavila je album "Extreme" kojim je ponovno osvojila publiku.

Ksenija Pajčin je slovila je za jednu od najljepših pjevačica s naših prostora, a njeni hitovi slušaju se i danas.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović +0 Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Lejla Filipović i Viktorija Rađa bile su duše zabave na fešti za Tarikov rođendan: ''Ta žena poljubila je moju ženu!''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 +3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 5 Nekad i sad Zbog silnih operacija više ne nalikuje na sebe, a sada tvrdi da su je umjetne grudi spasile od totalnog kraha!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene