''Ovo je realnost''

Tužna priča o ženi koja je izradila vjenčanice Kate Middleton i Meghan Markle: ''Bojim se da neću moći prehraniti djecu''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chloe Savage radila je na haljinama koje su na najvažniji dan nosile supruge princa Williama i princa Harryja, a sada je na rubu bankrota jer joj je pandemija uništila posao.

Krojačica koja je radila na vjenčanicama Kate Middleton i Meghan Markle otkrila je da se boji kako neće moći prehraniti svoju djecu nakon što je kriza koronavirusa uzela danak i nad njezinim poslovanjem. Chloe Savage (43) iz sela Warmley kraj Bristola 2011. godine radila je na vjenčanici vojvotkinje od Cambridgea i 2018. na vjenčanici vojvotkinje od Sussexa.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Britanskim medijima otkrila je kako njezina mala tvrtka nije dobila pomoć tamošnje vlade nakon što je izbila kriza zbog pandemije. Čak četiri puta tražila je kredit, no svaki put su joj sve odbili. U intervjuu za Sunday Times Chloe je otkrila kako je njezina kći (14) prestala jesti ručak i večeru kako bi uštedjela novac za svoju obitelj.

"Ovo je realnost moje karantene. Polovicu vremena provela sam u suzama. Nemamo novca, ništa nam nije ostalo", ispričala je Savage, koja je istaknula kako je imala manju ušteđevinu kojom je mogla pokriti mjesec dana stanarine. Boji se da će ostati bez krova nad glavom, a kaže kako se već javila skloništima za siromašne.

Krojačica se školovala u prestižnim školama u Parizu i Londonu, a radila je i na setu filmova o Harryju Potteru. Upravo nju odabrali su između 20 krojača koji su prije devet godina radili na vjenčanici Kate Middleton prema dizajnu Alexandera McQueena. Ponovno su je pozvali da radi na svilenoj vjenčanici Meghan Markle prema dizajnu Givenchyja.

Kada je izbila pandemija koronavirusa u Velikoj Britaniji i svijetu, Chloe je svoj posao preselila u garažu majčine kuće, a sada je u dugu prema državi od 25.000 funti zbog poreza koje nije uspjela platiti. Priznala je kako je u očajnoj situaciji. "Ne mogu se više nositi sa stresom. Srce mi je potpuno slomljeno i zaista ne znam što da radim", iskreno je rekla Chloe.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput - 3 +0 Frano Ridjan Celebrity Ridjan objavio fotografiju iz kreveta s Majom pa se morao braniti: "To je kuk, ponavljamo to je kuk!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene