Sami objavili vijest

Ni odmor u raju im nije pomogao, slavna plavuša se razvodi od muža nakon 7 godina braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristin Cavallari i Jay Cutler su imali problema i prije nego su se vjenčali, pa je reality zvijezda zaručnički prsten nakon pomirenja dobila poštom.

Kristin Cavallari (33) razvodi se od muža, umirovljenog igrača američkog nogometa Jayja Cutlera (36). 

Pogledaj i ovo showbuzz 'Presretni smo' Postali ponosni roditelji malenog sinčića!

Čini se da je za reality zvijezdu i supruga bila kobna upravo zloglasna, sedma godina braka. Kristin je u nedjelju na Instagramu šokirala javnost objavom da se razvode. 

"Sa velikom zalošću nakon što smo proveli 10 godina skupa, došli smo do odluke o rastavi braka. Nemam ništa osim ljubavi i poštovanja jedno za drugo i jako smo zahvalni za godine koje smo podijelili skupa, uspomene koje smo stvorili i djecu na koje smo ponosni. Ovo je samo situacija u kojoj se dvoje ljudi razdvoji. Tražimo vas da poštujete našu privatnost dok suočavamo s ovim teškim trenucima unutar naše obitelji", napisala je Cavallari. 

Kristin i Jay su predali papire za razvod 24. travnja, rekao je prijatelj para za Us Weekly. "Nema ništa skandalozno ili sumnjivo oko njihove rastave. Jednostavno su se prestali voljeti i udaljili jedno od drugog. Nije bilo službeno dosad", ispričao je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With great sadness, after 10 years together we have come to a loving conclusion to get a divorce. We have nothing but love and respect for one another and are deeply grateful for the years shared, memories made, and the children we are so proud of. This is just the situation of two people growing apart. We ask everyone to respect our privacy as we navigate this difficult time within our family.

A post shared by Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

Jay i Kristin će ostati živjeti u Nashvilleu kako bi lakše podijelili brigu oko sinova Jaxona (5) i Camdena (7) te kćeri Saylor (4). Par je i ranije imao problema u vezi, pa su 2011. prekinuli zaruke, a već tri mjeseca kasnije su se pomirili i reality zvijezda je dobila natrag zaručnički prsten poštom. 

Supružnici su trenutno s djecom kod kuće u Nashvilleu nakon što su 22 dana proveli na Bahamima. Ni obiteljski odmor nije pomogao paru da se pomire, a Cavallari je na njemu stalno dijelile fotografije s prijateljem, frizerom Justinom Andersonom. 

Inače, Kristin se kao tinejdžerka proslavila u popularnoj MTV reality seriji "Laguna Beach". Kasnije je bila dio showa "The Hills", a od 2018. ju publika može gledati u realityju "Very Cavallari. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene