Emotivne riječi

Kristijan Rahimovski s tugom u očima otkrio što će i kako nakon očeve smrti: "Po tom pitanju mi je neiscrpan izvor"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristijan Rahimovski s tugom je progovorio o ocu Akiju Rahimovskom na komemoraciji koja je održana njemu u čast, a na kojoj su se okupili brojni domaći glazbenici.

Komemoracija u čast Akiju Rahimovskom održana je u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu gdje su okupili članovi obitelji, prijatelji i kolege među kojima su bili Husein Hasanefendić Hus, Dino Jelusić, Nikša Bratoš, Sandi Cenov, Josipa Lisac, Mario Petreković i brojni drugi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Kristijan Rahimovski Arena puna emocija! Parni Valjak održao koncert u čast Akija Rahimovskog, Kiki Rahimovski emotivno o ocu: ''Pokušavam biti dovoljno jak''

Među njima je posebno emotivan bio Akijev sin Kristijan Rahimovski koji se dirljivim riječima prisjetio pokojnog oca i otkrio koliki je utjecaj imao na njegov život i karijeru.

"Po tom pitanju mi je neiscrpan izvor i bit će mi do kraja života. Ja ću se truditi maksimalno u svojim pjesmama i karijeri da dajem sve od srca, kao moj otac", izjavio je Kristijan pred kamerama.

Uz članove njegova benda Parni valjak, na komemoraciju su stigla brojna poznata lica domaće glazbene scene. Njegove kolege istaknule su koliko je divan bio Aki.

"Aki je bio osoba koja je definitivno znala živjeti život. Uvijek pun energije, uvijek pun tog nekog entuzijazma, kao da mu je 18 godina čitav život", rekao je Nikša Bratoš.

"Sjećam se, da, kada je došao u Zagreb na neviđeno. Nikoga nije imao ovdje, na neki način mi se to čini kao biblijska priča. Došao je u totalnu nesigurnost i na kraju je ispala priča koja je nadmašila sva moguća očekivanja. Došao je kao anoniman čovjek i danas će na žalost biti pokopan u Aleji velikana. Stvarno nevjerojatna priča", kazao je Jurica Pađen.

"Bio je naša lokomotiva. Taj vlak ni nakon koncerata ni turneja nije stajao, ni nakon putovanja. On je išao, išao i išao... Sada je duša pusta kao stanica jer nema putnika. Vlakovi stoje, a išli bi rado. Putovali smo brzo i bez stajanja. Teško mi je, nadam se samo da je spokojan, da je našao mir, ako je mir ono što je tražio", istaknuo je Husein Hasanefendić Hus.

Posljednji ispraćaj glazbenika koji je obilježio čitavu jednu eru održao se u četvrtak na zagrebačkom Mirogoju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) +7 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena otkrila detalje ozbiljne bolesti s kojom se već godinama bori: "Ležala sam nepokretna 12 dana"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene