nešto pomiješala?

Varao njenu kćer godinama i izluđivao ju tulumarenjem, a ona ga nahvalila za njegovo ponašanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kris Jenner čestitala je Scott Disicku, bivšem partneru njezine kćeri Kourtney Kardashian 37. rođendan na Instagramu.

Kris Jenner (64) uputila je divnu rođendansku čestitku na Instagramu Scottu Disicku, bivšem partneru svoje kćeri Kourtney Kardashian (41). 

Pogledaj i ovo showbuzz Bijes i suze Kourtney se rasplakala, a Kris zaključila: 'On je obično g***o!'

Scott je navršio 37 godina, a Kris je pokazala javno koliko ga voli i cijeni. "Sretan rođendan, Scotte. Ti si tako nevjerojatan otac, sin, brat, partner i prijatelj! Hvala ti što si donio našoj obitelji toliko ljubavi i smijeha! Hvala ti za tvoj smisao za avanturu i što si uvijek bio tu za sve nas. Nevjerojatan si i volim te! Mama K. Zagrljaji i puse", napisala je glava klana Kardashian-Jenner.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Scott @letthelordbewithyou!!! You are such an amazing father, son, brother, partner, and friend!! Thank you for bringing so much love and laughter to our family! Thank you for your sense of adventure and always being there for all of us. You are amazing and I love you! Mama K xoxo 🎂🥳🙏❤️ #HappyBirthdayScott

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

U isto vrijeme nijedna od njezinih kćeri nije čestitala Scottu, pa čak ni njegova bivša Kourtney koja dijeli fotografije s jezera Powell u američkoj državi Utah. Prvo je pozirala u bikiniju i napisala je: "Bijeg u pustinju", a potom je objavila fotografije s njom i djecom na konjima. Nije otkrila je li i Disick s njom tamo. 

Kourtney i Scott imaju sinove Masona (10) i Reigna (5) te kćer Penelope (7), a njihova veza se raspala 2015. nakon skoro 10 godina. Nekima je bilo nejasno zašto Kris daje tolike komplimente bivšem kćerinom partneru. Naime, prema pisanju američkih medija Disick je bio tijekom njihove veze daleko od savršenog dečka i tate, a tvrde da je Kardashianku i varao. 

Kourtney i Scott su se upoznali 2006. na zabavi zajedničkog prijatelja i kada ga je upoznala s obitelji nisu bili oduševljeni njime. Komentirali su kako se loše ponaša i previše pije, a kasnije je i on sam priznao da je imao problema s alkoholom. 

Dosta detalja je isplivalo i u showu "Keeping Up With the Kardashians", pa su tako Khloe i Kim već 2008. u njegovom mobitelu otkrile poruke druge žene s kojom se htio naći. Optužen je da ju vara s bivšom i uskoro je Kourtney s njim prekinula. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Escape to the desert 🌵🐫🌞

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Pomirili su se, dobili djecu, a onda je Kardashianka naišla na fotografije sa zabava na kojima je bio. Scott je uživao okružen ženama i mazio se s bivšom djevojkom. On je sam jednom priznao da se ne može odreći zabava te je trenutno u vezi s 21-godišnjom manekenkom Sofijom Richie. S njom je isto nekoliko puta prekida i mirio se. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene