Kod nje nema krize

Počastila se luksuznim poklonom vrijednim oko dva milijuna kuna, prva je ugrabila svoj primjerak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bogatstvo Kris Jenner procjenjuje se na 100 milijuna dolara, pa joj za automobil nije bio dati problem 400.000 dolara.

Kris Jenner (65) može si priuštiti sve što želi s obzirom na to da je stvorila najpoznatiju reality obitelj i zbog toga zarađuje milijunske iznose. 

Pogledaj i ovo Blac Chyna (Foto: Profimedia) prepucavanja ne prestaju Nekadašnja striptizeta ne da mira svom bivšem, ovoga puta je na sud odlučila dovesti čitavu njegovu obitelj

Kris, čije se bogatstvo procjenjuje na 100 milijuna dolara, počastila se ovog tjedna novim Rolls-Roycem Ghostom, piše Daily Mail. Početna cijena auta bila je 332.500 dolara, no s provizijama je na kraju platila 400.000 dolara (oko dva milijuna i 400.000 kuna). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Automobilska kompanija izvijestila je kako je reality zvijezda prva koja je kupila i preuzela ključeve luksuznog modela za 2021. godinu. Inače, Kris je menadžerica svojoj djeci i dobiva 10 posto od svake njihove zarade. 

Svojedobno je objasnila kako njezina obitelj dijeli zaradu za show "Keeping Up With Karadashians". "Svatko dobiva podjednak iznos jer puno snimamo i svi naporno radimo te smo stvarali ovaj show i ovaj brend posljednje desetljeće", istaknula je. 

Kako pišu strani mediji, Kris je u vezi s agentom za talente Coreyjem Gambleom (40), a nekoliko puta su navodno prekidali. Prošlog mjeseca posvetila mu je emotivnu objavu za njegov rođendan. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Getty) Michelle Rodriguez Cara Delevingne (Foto: Getty) +0 Michelle Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Malo tko bi rekao da ima 42 godine: Iskoristila trenutak da se presvuče na parkingu kad je mislila da ju nitko ne gleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene