ONI SU DOSADAŠNJI POBJEDNICI

Znate li da su se na Farmi zaljubila i dva bračna para?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Peta sezona Farme kreće u nedjelju, 4. rujna, u 20 sati na Novoj TV. Prisjetili smo se dosadašnjih dobitnika, ali i bračnih parova s Farme.

U nedjelju kreće nova sezona Farme na Novoj TV. Peta je ovo sezona, koja će ugostiti 18 kandidata. Borit će se za glavnu nagradu, poštujući pravila Farme, i naputke mentora Jože. Show će voditi Mia Kovačić i Dušan Bućan. Uoči uzbudljivih tjedana koji su pred nama, podsjetit ćemo vas na prijašnje dobitnike Farme. Tri muškarca i jedna dama dosad su osvojili titulu najboljeg Farmera. Prve tri Farme bile su rezervirane za domaće celebrityje, od kojih su neki i iznenadili svojom izdržljivošću. Vratimo se u prošlost!

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Prvi pobjednik - Rafo

Prvi pobjednik Farme bio je simpatični Rafael Dropulić. Popularni Rafo osvojio je gledatelje i kolege na Farmi svojom izdržljivošću i marljivošću, ali i simpatičnim karakterom. Rafo je na Farmi izdržao 13 tjedana, a u finalu se našao s manekenkama Dvinom Meler i Jelenom Urukalo te pjevačicom Ivanom Marić. S najviše glasova gledatelja pobijedio je tada Rafo, druga je bila Jelena. Treće mjesto pripalo je Ivani, a četvrto Dvini Meler.

Ljubavni par

U drugoj sezoni Farme pobjedu je odnio Mario Mlinarić. Nametno je Mario svojim karakterom vođe, ali i fizičkom izdržljivošću. Mlinarić je dosta radio te je nastojao izbjegavati tračeve i sukobe. U showu su te godine kao finalisti završili i Dino Bubičić i Ivana Paris. Zanimljivo je što se upravo na Farmi rodila ljubav između Bubičića i Ivane. Danas su u braku te su roditelji dva dječaka.

Kristijan Rahimovski

Treća sezona kao pobjednika donijela je Kristijana Rahimovskog. Glazbenik i sin Akija Rahimovskog također se istaknuo te stekao simpatije nacije. U finalu s nim bili su i maneken Josip Ivančić te IVo Amulić. Finalistice su bile i manekenka Jelena Bosančić i Sabina Čedić. I u ovoj sezoni Farme dvoje celebrityja zaljubilo se te danas žive sretni obiteljski život. Pjevač Josip Ivančić i manekenka Jelena Bosančić danas su sretni bračni par i roditelji.

Pobjednica Šokica

Četvrta sezona Farme otvorila je vrata za sve! Nje se nekako najfriškije sjećamo. Četvrtu sezonu osvojila je Blaženka Slamar, zvana i Šokica. Pobijedila je u finalnom duelu od Anne. Dvoboj se odnosio na snagu, u čemu se Blaženka pokazala boljom i spretnijom te je postala ponosna pobjednica Farme.

Otkrila nam je tada da joj je najteže pala odvojenost od obitelji, no bila je oduševljena što je pobijedila. U nedavnom intervjuu dala je i savjet za nove Farmere. 'Savjet novim natjecateljima, mislim da će im trebati jako puno strpljenja, moraju bit svjesni velikog odricanja i mukotrpnog rada jer bez rada na farmi nema ništa, ako nećete raditi nemate tamo ništa', zaključila je Blaženka.

Nova Farma počinje sutra, u nedjelju (4.09) u 20:00 na Novoj TV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene