posljednja obaveza

Kraljica pauzirala novi život Harryja i Meghan i naredila im da se vrate u London

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle se moraju vratiti u London kako bi odradili svoju posljednju dužnost kao članovi kraljevske obitelji.

Britanska kraljica Elizabeta II. naredila je svom unuku princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle da se vrate u London.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

U Londonu se, naime, 9. ožujka organizira godišnja svečanost Commonwealtha, a kraljica je princa Harryja i Meghan pozvala da se vrate do onda iz SAD-a kako bi skupa sa sinom Archiejem mogli biti dio svečanosti. To će ujedno biti i njihova posljednja obaveza kao njihovog visočanstva Vojvode i Vojvotkinje od Sussexa, javlja Daily Mail.

Meghan je prošle godine na istoj svečanosti bila u visokoj trudnoći sa sinom Archiejem koji danas ima devet mjeseci, a dječak će se iz Kanade vratiti u Veliku Britaniju skupa s roditeljima.

Kraljičin poziv zaustavit će na nekoliko dana novi život koji su Harry i Meghan započeli u SAD-u, a koji se bazira na slavi koju su stekli kao kraljevski par.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene