To teško prihvaća

Kraljica je Meghan i Harryja podržala u njihovoj odluci, ali jedna stvar ju jako rastužuje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica se u priopćenju koje je objavljeno u subotu zahvalila Meghan i Harryju zbog svega što su napravili za nju, ali zbog jedne stvari je ipak jako tužna.

U subotu tijekom dana iz Buckinghamske palače izdali su priopćenje u kojem su objavili da Harry i Meghan ostaju bez svojih kraljevskih titula, da više neće predstavljati kraljicu Elizabetu, ali i da neće dobivati novac od kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Kraljica im se u svom obraćanju zahvalila na svemu što su dosad napravili za kraljevsku obitelj, a posebno je istaknula Meghan te dodala kako je ponosna što je u kratkom roku postala njihovom članicom. 

Ovom odlukom završeni su višemjesečni razgovori, a kraljica je izjavila i kako se nada da će Harry i Meghan sada biti mirniji te da će biti u mogućnosti izgraditi sretan život za sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

No iako je javno dala do znanja kako ih podržava, strani mediji sada pišu da kraljicu jako rastužuje jedna stvar. Naime, nedostajat će joj unuk Archie kojeg će rijetko viđati kad Harry i Meghan i službeno presele u Kanadu, a i dosad ga je vidjela samo nekoliko puta. Žao joj je i što će maleni dječak propustiti odrastanje sa svojim rođacima, djecom Kate Middleton i princa Williama.

Bivša glumica sa sinom već neko vrijeme boravi u Kanadi, a uskoro bi joj se trebao pridružiti i princ Harry. Zasad nije poznato planira li se Meghan vraćati u Veliku Britaniju i ako da - kada će to uopće biti.

S kraljevskim dužnostima par bi trebao potpuno završiti ovog proljeća.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene