priča ide dalje

Što kraljica kaže na Williamov ljutiti istup o bratu Harryju? Poznato je kako su ga u palači dočekali poslije prve izjave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William bio je vidno ljutit kada je rekao da njegova obitelj nije rasistička, a službenici Buckinghamske palače i Clarence Housea sada su otkrili kako su kraljica i princ Charles podržali Williama u tome.

Nasljednik britanske krune i brat princa Harryja, princ William, u četvrtak se prvi put oglasio vezano za intervju koji su Harry i Meghan Markle dali slavnoj voditeljici Opri Winfrey i pritom ispričali neke nevjerojatne stvari.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

"Mi apsolutno nismo rasistička obitelj", rekao je kratko princ William, a sada su ga u tome podržali kraljica Elizabeta i njegov otac, princ Charles.

Službenici Buckinghamske palače i Clarence Housea potvrdili su za Daily Mail da su kraljica Elizabeta II. i princ Charles zadovoljni Williamovom izjavom te smatraju kako se odlično snašao na pitanje novinara.

William je istaknuo i kako se nije još čuo sa svojim bratom, ali namjerava razgovarati s njim uskoro. Podsjetimo, Harry i Meghan u intervjuu su optužili britansku kraljevsku obitelj za rasizam, što je u javnosti i medijima odjeknulo poput bombe.

Buckinghamska palača prije nekoliko je dana izdala službeno priopćenje u vezi s intervjuom koji su gledali milijuni ljudi diljem svijeta. Izvori bliski palači sada pričaju kako će se kraljica Elizabeta II. osobno javiti svom unuku i njegovoj supruzi kako bi izgladila tenzije. Pretpostavlja se kako će kraljica Meghan i Harryja nazvati telefonski za nekoliko dana. 94-godišnja kraljica navodno se nada kako će njezin potez pridonijeti tome da se svi problemi u kraljevskoj obitelji riješe.

Inače, osoblje Buckinghamske palače navodno je u nevjerici gledalo intervju koji je kraljevski par dao Opri. Meghan je istaknula u intervjuu kako nije imala ničiju podršku kada se zaručila za Harryja te da ju nitko nije uputio u kraljevski život. Britanski mediji ovih dana pišu kako stariji članovi kraljičina osoblja tvrde da su dobili naputak biti "mentori" Meghan kada je došla u obitelj. Osim toga, vojvotkinja od Sussexa dobila je i pravo odabrati 15 članova vlastitog osoblja koji će joj biti na usluzi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Celebrity Istu ženu ljubio je čak 29 godina, i to sve dok nije pao na zgodnu brinetu koja ga je u potpunosti očarala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene