Ne čini se uopće teško!

Kraljica Elizabeta zapošljava, a oblik posla i plaća i više su nego primamljivi, biste li se vi prijavili?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na internetskoj stranici kraljevske obitelji objavljen je oglas za posao na društvenoj mreži koji je plaćen oko 230.000 kuna godišnje, a mogu se dobiti i bonusi.

Kraljica Elizabeta II. objavila je posao za oglas koji će rijetko koga ostaviti ravnodušnim, pogotovo one koji imaju kvalifikacije za njega. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Naime, traži osobu koja će voditi profil kraljevske obitelji na Instagramu, a zauzvrat nudi godišnju plaću od oko 230.000 kuna (27.000 funti) i pritom je moguće dobiti i bonuse za dobar rad. Oglas je obavljen na stranici The Royal Household i traje do 7. veljače. 

Potrebno je odraditi 37,5 sati tjedno, a kraljica traži osobu koja ima iskustva i odlično se snalazi s digitalnim sadržajem. Mora imati dobro oko za detalje, vještine copywritinga, biti dobro organizirana, znati se brzo prilagoditi te je poželjno i da ima fakultetsku diplomu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

"Nijedna dva dana neće biti ista. I dok podupirete druge, imat ćete izvanredne prilike da ostvarite svoj karijerni rast. Ovdje nikad ne mirujemo i bit ćete ohrabreni da napravite utjecaj u srcu ove slavne institucije", piše u oglasu. 

Uz ovaj oglas aktualna su još četiri za različita radna mjesta. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Michele Obama (Foto: Dnevnik.hr) Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: AFP) +7 Sasha Obama (Foto: Getty) Celebrity Doznalo se zašto je Michelle Obama bila ljuta na Baracka na Bidenovoj inauguraciji, razlog je pomalo i očekivan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene