što će to biti?

Kraljica Elizabeta pokušavala sakriti što sprema za Kate, no procurilo je nekoliko detalja posebnog iznenađenja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta navodno planira iznenaditi Kate Middleton i princa Williama na njihovu desetu godišnjicu braka, a dat će im novo odličje.

Prošlo je skoro 10 godina otkako su Kate Middleton i princ William stali pred oltar, a kraljica Elizabeta II. navodno planira iznenaditi svog unuka i budućeg kralja. Kako piše Daily Mail, kraljica će Kate i Williamu povodom desete godišnjice njihova braka dati nova odličja.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Hoće li joj zamjeriti? Kate Middleton miljenica je britanske javnosti i svi je obožavaju, ali kao kraljica će imati jedan veliki problem!

Već prije dvije godine kraljica je vojvotkinju od Cambridgea imenovala damom kraljevskog viktorijanskog reda, odličje koje daje kraljica osobno za služenje monarhiji. U travnju bi tako Kate mogla dobiti još jedno odličje kojim će baka njezina supruga dati priznanje njezin rad.

"Kraljica i Kate imaju sjajan odnos. Kate uspješno održava ravnotežu služenja monarhiji i svojoj obitelji i Elizabeta II to iznimno poštuje", rekli su kraljevski stručnjaci. Dodali su kako vojvotkinja čak ima i direktnu vezu s kraljicom, što znači da do nje dolazi izravno, a ne preko njezinih tajnika i ostalih članova osoblja.

Vojvotkinja redovito izvještava kraljicu što rade ona i William te njihova djeca, a čuju se i video-linkom kako bi kraljica mogla ostati u kontaktu sa svojim praunucima.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene