što će to biti?

Kraljica Elizabeta pokušavala sakriti što sprema za Kate, no procurilo je nekoliko detalja posebnog iznenađenja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta navodno planira iznenaditi Kate Middleton i princa Williama na njihovu desetu godišnjicu braka, a dat će im novo odličje.

Prošlo je skoro 10 godina otkako su Kate Middleton i princ William stali pred oltar, a kraljica Elizabeta II. navodno planira iznenaditi svog unuka i budućeg kralja. Kako piše Daily Mail, kraljica će Kate i Williamu povodom desete godišnjice njihova braka dati nova odličja.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 iza nje stoji posebna priča Objavljena je nikad viđena fotografija Kate Middleton, evo zašto je baš sad dospjela u fokus javnosti

Već prije dvije godine kraljica je vojvotkinju od Cambridgea imenovala damom kraljevskog viktorijanskog reda, odličje koje daje kraljica osobno za služenje monarhiji. U travnju bi tako Kate mogla dobiti još jedno odličje kojim će baka njezina supruga dati priznanje njezin rad.

"Kraljica i Kate imaju sjajan odnos. Kate uspješno održava ravnotežu služenja monarhiji i svojoj obitelji i Elizabeta II to iznimno poštuje", rekli su kraljevski stručnjaci. Dodali su kako vojvotkinja čak ima i direktnu vezu s kraljicom, što znači da do nje dolazi izravno, a ne preko njezinih tajnika i ostalih članova osoblja.

Vojvotkinja redovito izvještava kraljicu što rade ona i William te njihova djeca, a čuju se i video-linkom kako bi kraljica mogla ostati u kontaktu sa svojim praunucima.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene