dobar potez

Kraljica Elizabeta II. iznenadila pojavljivanjem u javnosti, a uvažila je i kritike te napravila veliku promjenu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta II. prvi put se u javnosti pojavila sa zaštitnom maskom na licu.

Kraljica Elizabeta II. (94) iznenadila je javnost dodatkom koji je uklopila u svoj imidž prilikom kada se ovog tjedna pojavila na svečanosti u Westminsterskoj opatiji u Londonu.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Naime, osim što je bila u crnom kompletu, imala je na licu zaštitnu masku prvi put tijekom cijele pandemije. Elizabeta II. sudjelovala je na odavanju počasti onima koji su izgubili život u 1. svjetskom ratu. 

"Kraljica je obilježila stotu godišnjicu pokopa Nepoznatog ratnika u Westminsterskoj opatiji ovog tjedna, dala osobnu počast uoči Nedjelje sjećanja", istaknuli su iz Buckinghamske palače. 

Inače, Elizabeta II. se sredinom prošlog mjeseca pojavila s unukom, princem Williamom u laboratoriju u Porton Downu u jugozapadnoj Engleskoj i susreli su se s njihovim osobljem te vojnicima. Kraljica i njen unuk su bili tamo zbog otvaranja novog centra pri laboratoriju i prikazana im je forenzička obrada eksploziva.

Fotografije njihovog posjeta su stavljene na službeni Instagram profil kraljevske obitelj, a mnogi pratitelji su ubrzo zamijetili kako ni Elizabeta niti William nisu imali zaštitne maske na licu kao ni ljudi s kojima su se susreli. To je izazvalo bijes javnosti.

Mnogi su komentirali i da se nitko nije pridržavao socijalne distance. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) +0 Goran Bregović (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Bolni dani za Gorana Bregovića: Iznenada mu preminula mlađa sestra, glazbenik samo šuti i plače

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene