fotke koje su sve rastužile

Kraljica Elizabeta snimljena prvi put nakon što se slomila na pogrebu princa Philipa, otišla je tugovati na posebno mjesto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta II. dan nakon pogreba princa Philipa automobilom se odvezla u vrtove Frogmore.

Britanska kraljica Elizabeta II. snimljena je prvi put nakon pogreba princa Philipa.

Pogledaj i ovo showbuzz presladak prizor! Rijetka fotografija spontanog trenutka kraljice i princa Philipa postala viralna, a okolnosti njezina nastanka su jako simpatične

Samo dan nakon što je sahranila svojeg supruga s kojim je u braku provela 73 godine, kraljica se odvezla do svojeg omiljenog mjesta, vrtova Frogmore, a njezine fotografije u automobilu objavio je britanski The Sun.

Kraljica tamo često odlazi šetati sa svojim psima, a vrtovi su i samo nekoliko minuta udaljeni od istoimene vikendice u kojoj je Harry odsjeo tijekom svoga posljednjeg posjeta Velikoj Britaniji, povodom djedova pogreba.

Princ Philip preminuo je u 100. godini, a sahranjen je u subotu 17. travnja. Najuža obitelj od njega se oprostila u kapelici svetog Jurja u Windsoru, a pokopan je u kraljevskoj grobnici.

Na sprovodu su javnost posebno dirnule fotografije Elizabete koja je sjedila odvojeno od ostatka obitelji i koja nije uspjela suzdržati suze.  Kao uspomenu na njega, na sprovodu je u torbici nosila njegov bijeli rupčić te njihovu fotografiju snimljenu na Malti nedugo nakon što su stali pred oltar.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +4 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene